Julian en zijn team “made the party”!
De energie en passie waarmee hij zijn show neerzet maakt iedereen enthousiast, vrolijk en aan het dansen. Een feestje om niet snel te vergeten.
Thnx Cleo & Kiki

Avatar
Cleo & Kiki

Nogmaals bedankt voor de top muziek en gezelligheid

Julian Marshax - Stach foods
Roland Hendriks
Stach Food

Julius ook bekend als Julian Marshax, is een echte aanrader voor al uw feesten en partijen?. Zelf nodigde ik Julian uit om te komen draaien op de borrel van UYA, hij kreeg iedereen met de voeten van de vloer??. Zeker ook een toffe gozer, ik ben er van overtuigd dat Julian de nieuwe Y. Verstappen wordt van de Dj wereld ?.

Avatar
S. Groenewegen
UYA

Wij willen Julius (Julian) heel erg bedanken voor het verzorgen van de muziek en het entertainment gedurende ons feest en wij raden hem dan ook aan ieder aan. Groet Peter van Dongen.

Avatar
Peter van Dongen

Julius is een hele getalenteerde jongen, die echt met passie draait. Hij laat mensen dansen en vrolijk zijn door de manier waarop hij draait. Ik ben al paar keer mee geweest met hem om zijn serie te maken van Julian Marshax on tour, hier zie ik ook dingen achter de schermen en zie ik dat hij er hard voor werkt om een top show neer te zetten! En dat lukt hem ook met zijn shows! Kortom een top DJ om in te huren!

Avatar
Sander Jorna
Muy Movies

Top avond gehad met leuke DJ Julian.
Aanrader ... ik zeg doen.

Avatar
Flip Janssen

Vernieuwend, verrassend en vooral met veel enthousiasme zijn de optredens van Julian Marshax. Ga zo door!!! Jij komt er wel

JulianMarshax - Dutchmagic
Ilse Klijn
Dutch Magic BV

Julian Marshax heeft bij ons gedraaid op een bedrijfsfeest voor 250 mensen. We waren allemaal enthousiast en raden hem iedereen aan!

Nogmaals dank!

Frank
Neitraco Engineering

 

Beoordeling Gemiddelde van een 5 op een totaal van 8 beoordelingen